The Next Event

Wanneer: 03-04-2018
Wat: Kennisfestival voor opdrachtgevers van evenementen
Waar: Rotterdam

The Next Event is een kennisfestival volledig gericht op de opdrachtgever van evenementen waarbij alles is ingericht om het complete spectrum aan opdrachtgevers te activeren en te mobiliseren om L!VE de kracht van eventmarketing en live communicatie te ondergaan. The Next Event is simpel gezegd te verdelen in WAAROM organiseer ik een evenement en HOE organiseer ik een evenement:

Waarom?
EventBranche L!VE congres is voor (event)marketeers, communicatieprofessionals en bureaus die bezig zijn met het strategisch inzetten van live en evenementen. In 3 blokken van een uur geven diverse A-merken geven inzicht in hun marketing en communicatie en hoe evenementen daar een rol in spelen. Wat kan wel en niet als je bedrijf onder een vergrootglas ligt? Wat moet je met evenement als je een 'online bedrijf' bent? Wat is het geheim van de meest effectieve eventtrajecten? En The Next Event heeft een internationaal gelauwerde spreker die je visie op eventmarketing en live communicatie 180 graden zal laten draaien.

Hoe?
EvenementOrganiseren L!VE
is voor de opdrachtgevers en bureaus die de praktische organisatie van een evenement op hun bordje hebben liggen en is daarom volledig ingericht om antwoord te geven op vragen binnen het organisatieproces van een evenement. Deze kennis wordt aangeboden in 3 blokken van een uur in de vorm van 18 mini-congressen op 6 verschillende pleinen. Elk plein heeft z’n eigen expertise, denk dan o.a. aan een cateringplein, een decoratieplein, een locatieplein, enz. Daarnaast zijn er netwerktafels op onderwerp en een innovatieplein met nieuwe direct in te zetten producten en idee├źn.

Netwerk en innovatie
Tussen de sessies door gaat het content programma door in kleine setting aan vele kennistafels, is er gelegenheid tot netwerken op de diverse segmentpleinen en zijn er tal van innovaties te vinden op de vloer waardoor je je kunt laten inspireren.

Praktische details
Datum: 3 april 2018
Programma: Bekijk hier
Locatie: Van Nelle Fabriek in Rotterdam
Voor wie: The Next Event is alleen toegankelijk voor opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Hieronder wordt verstaan: evenementenbureaus, eventmanagers/marketeers, directiesecretaresses, planners en freelance eventmanagers. Locaties worden in dit geval niet tot opdrachtgevers gerekend.
Aanmelden: Via deze link kun je je aanmelden (alle aanmeldingen worden gecontroleerd voor toelating).
Meer weten: thenextevent.live


The-Next-Event.png

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers