Werkstress beroepsziekte nummer 1: Voorkom verzuim door stress

14-11-2017

Werkstress is beroepsziekte nummer 1 in Nederland. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische klachten. De overheid vraagt hier extra aandacht voor met de Week van de Werkstress van 13 tot en met 16 november 2017.

Lig je weleens wakker van jouw werk?
Veel ondernemers ervaren geregeld stress. Door een hoge werkdruk, veel (financiële) verantwoordelijkheden, maar ook door zorgen met of over hun werknemers. Speelt stress ook bij jou op de zaak en lig je hier als ondernemers weleens wakker van? Bijvoorbeeld omdat je vermoedt dat privézaken van jouw werknemer zijn werk beïnvloeden? Of omdat jouw beste mensen niet goed kunnen samenwerken? Of zijn jouw werknemers zó betrokken dat je bang bent dat het te veel voor ze wordt?

Gratis advieslijn beter omgaan met stress
ArboNed helpt je vrijblijvend met een gratis advieslijn +31 (0)30 - 299 60 60. Deze is in de maand november 2017 bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 17.30 uur. Zo kun je jouw zorgen vrijblijvend delen met één van de bedrijfsmaatschappelijk werkers van ArboNed. Zij denken direct met je mee en helpen verzuim door werkstress te voorkomen.

Training 'Omgaan met verzuim door stress’
Met de training 'Omgaan met verzuim door stress' leer je als leidinggevende of HR-adviseur stress bij jouw werknemers te herkennen en begrijpen. En ontvang je handvatten om beter om te gaan met werkdruk en verzuim door stress te voorkomen. Boek je de training nu, dan ontvang je € 95 korting op deze training met de code TRSTRESS2017 (geldig tot 1 januari 2018).

Meer informatie en hulpmiddelen om verzuim door stress te voorkomen
Op www.arboned.nl/werkstress vind je meer informatie, praktische tips en handvatten. Bijvoorbeeld met een gratis toolkit, een werkstress test en een overzicht met veel gestelde vragen én antwoorden over werkstress. Met het gratis webinar 'Omgaan met werkstress, energiek aan het werk', krijg je - in de vorm van een online training - snel inzicht en tips hoe je beter met werkstress kunt omgaan. In een interview licht Sheila Peeters, bedrijfsmaatschappelijk werker bij ArboNed helder toe welke verschillende soorten stress bij werkgevers spelen, en wat een bedrijfsmaatschappelijk werker hierin kan betekenen.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers