BDO Masterclass Jonge Ondernemers

Wanneer: 16 september 2019 (5 bijeenkomsten)
Wat: Nieuwe inzichten voor je bedrijf vertaald naar concrete actiepunten
Waar: Hengelo

Als ondernemer ben je in eerste instantie ondernemend. Maar er wordt nog meer van je verwacht. Waar wil je met de organisatie naartoe, hoe neem je daar je mensen in mee, hoe richt je je bedrijf in, welke toekomstige ontwikkelingen hebben effect op je bedrijf en hoe resulteert dat in een financieel gezonde organisatie?

Veel vragen waar je tijdens de Masterclass Jonge Ondernemers een antwoord op krijgt. Aan het einde van deze masterclass heb je nieuwe inzichten voor je bedrijf vertaald naar concrete actiepunten.

Dit doe je niet alleen, maar onder begeleiding van ervaren BDO-specialisten en -misschien nog belangrijker- samen met andere ondernemers.

In vijf bijeenkomsten worden thema’s behandeld waar je als (toekomstige) ondernemer mee te maken hebt of gaat krijgen. Als ondernemer word je uitgedaagd én geholpen om verbeteringen voor jouw organisatie te ontwerpen.

Voor wie?
Dit programma is speciaal voor jonge ondernemers of vooruitstrevende professionals die binnen twee jaar de huidige ondernemer gaan opvolgen.

Programma

  • 16 september 2019 - Strategie & innovatie
  • 21 oktober 2019 - Personeel en leiderschap
  • 18 november 2019 - Rendement en Vermogen
  • 13 januari 2020 - Recht en fiscaliteit
  • 10 februari 2020 - Sturing en beheersing
Klik hier om inhoudelijk meer te lezen over het programma. De masterclass start om 16.00 uur en duurt tot circa 19.00 uur. Aansluitend wordt een warme maaltijd geserveerd.

Kosten
De prijs voor deelname aan de serie bijeenkomsten bedraagt € 400,- per deelnemer. Dit bedrag is exclusief btw en inclusief cursusmateriaal en buffet na elke bijeenkomst.

Aanmelden
Om de bijeenkomsten zo interactief mogelijk te houden, is het aantal deelnemers beperkt. Dus reageer snel als je verzekerd wilt zijn van een plaats. Je deelname is officieel nadat je een bevestiging hebt ontvangen vanuit BDO.

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers