Business Traveller & MICE Fair (BTMF)

Wanneer: 12 september 2022
Wat: Dé one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional
Waar: Den Haag

Business Traveller & MICE Fair (BTMF) is dé one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional: informatie, inspiratie en netwerken. Voor de laatste businessclass stoel, de mooiste bestemmingen, incentivekansen, hotelupdates en wat al niet meer. Het hele zakelijke reisaanbod komt samen. Afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel!

Wat je kunt verwachten
MICE professionals, de zakenindustrie en corporate bezoekers laten zich informeren en inspireren door het aanbod van bestemmingen, conventionbureaus, luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, hotels, congres-/vergaderlocaties, evenementenbureaus, autoverhuur en hun loyaliteitsprogramma. Een unieke mix van aanbieders onder 1 dak.

Naast een beurvloer laten interessante sprekers uit de MICE- en business travel industrie hun licht schijnen over actualiteiten en trends. De dag wordt afgesloten met de bekende netwerkborrel.

Programma

  • 10.00 - 10.30 uur Rondleiding Amare
  • 10.00 - 11.00 uur Ontvangst
  • 11.00 - 15.00 uur Beursvloer ‘Meet the World’
  • 15.00 – 16.30 uur Symposium met diverse sprekers
  • 16.30 - 17.00 uur Rondleiding Amare
  • 16.30 – 18.30 uur Netwerkborrel
  • 18.30 uur Einde

Locatie
Amare, Spuiplein 150, 2511 DG Den Haag

Voor wie
Zakelijke reisagenten, MICE-professionals, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties.

Inschrijven
Je kunt je (als buyer) kosteloos inschrijven voor de BTMF 2022*. Voor Sellers wordt een bedrag van € 75,- in rekening gebracht.

Bij annulering ná 3 september of afwezigheid zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt € 25,- (excl. BTW) in rekening te brengen. Bezoekers wordt verplicht minimaal 3 afspraken te maken met de exposanten van de Business Traveller & MICE Fair, hiervoor zal de organisatie een netwerkapp beschikbaar stellen.
 

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers