CLC-VECTA HR Kennissessie

Wanneer: 12 maart 2024
Wat: Actualiteiten in het arbeidsrecht
Waar: Business Center Bisonspoor in Maarssen
Speciaal voor iedereen die zich bezighoudt met HR en personeel organiseert CLC-VECTA twee keer per jaar een HR kennissessie.

De eerste sessie van dit jaar staat gepland op 12 maart a.s., wederom in het Business Center Bisonspoor in Maarssen. Omdat er ook in 2024 weer verschillende wetswijzigingen zijn en nog worden verwacht op het gebied van arbeidsrecht en personeel, staat deze sessie volledig in het teken van de (verwachte) wijzigingen en wat deze betekenen voor jouw organisatie. Charlotte Koopman van onze juridische partner De Koning Vergouwen Advocaten is inmiddels een vertrouwd gezicht tijdens deze sessies. Met haar kennis van de branche en uiteraard haar expertise op het gebied van wet- en regelgeving, praat ze ons in iets meer dan 2 uur helemaal bij. Uiteraard met genoeg ruimte voor interactie, vragen en de gelegenheid om van elkaar te leren en ervaringen te delen.
 
Praktisch
Wanneer: 12 maart 2024
Hoe laat: 9.45 – 13.30 (inclusief lunch)
Waar: Business Center Bisonspoor in Maarssen
 
Aanmelden
Deelname is voor CLC-VECTA leden kosteloos. In geval van no-show of te late afmelding, brengen we wel de door ons gemaakte kosten in rekening. Je kunt je uiteraard wel te allen tijde kosteloos laten vervangen. Ben je geen lid, maar wil je wel deelnemen? Je kunt, eenmalig, tegen een bijdrage van € 59,- deelnemen. Aanmelden kan via deze link.  

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers