CLC-VECTA Masterclass voor Congres- en Eventmanagers

Wanneer: 10 december 2019
Wat: Invitation only
Waar: 1931 Congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch
Op 10 december a.s. organiseert CLC-VECTA voor het eerst een invitation-only bijeenkomst met een inhoudelijk programma specifiek voor congres- en eventmanagers die werkzaam zijn bij beroeps- en brancheverenigingen, non-profit organisaties en farmaceutische bedrijven. Om een sterk inhoudelijk programma samen te stellen is voor deze bijeenkomst een ‘organizing committee’ samengesteld bestaande uit:
  • Tineke Hoogland, Eventmanager Transport & Logistiek Nederland
  • Annelies De Hartog, Convention Manager KNGF
  • Pepijn Klerkx, projectdirector Congress Care
  • Vivi de Regt, bestuurslid CLC-VECTA
Vanzelfsprekend kun je je als CLC-VECTA lid ook inschrijven om hierbij aanwezig te zijn.
 
Het programma
Tijdens deze middag (13.00 tot 17.00 uur) wordt ingegaan op verschillende relevante onderwerpen voor congresmanagers:
  • Veranderingen van sponsoring tijdens congressen door de (farmaceutische) industrie, belicht vanuit diverse partijen (beroepsverenigingen, CGR en Roche).
    Aan de hand van het toelichten van de regels rondom sponsoring, praktische cases en inspirerende nieuwe business modellen krijgt de deelnemer een mooi inzicht over sponsoring anno 2019.
  • Espresso meetings met experts over praktische zaken zoals “het perfecte draaiboek”, “meten is weten” en “mogelijkheden registratiesystemen”.
    De kennis uit de espressomeetings kunnen deelnemers direct implementeren in hun dagelijkse werk. 
Deelname geeft een dieper inzicht in de uitdagingen van congres- en eventmanagers van beroepsverenigingen en geeft je de kans contacten te leggen met toekomstige opdrachtgevers.
 
Deelname is enkel aan te vragen door locaties, pco’s en convention bureaus die lid zijn van CLC-VECTA. De kosten voor deelname bedragen € 350,- p.p.
 
Gastheer voor deze bijeenkomst is 1931 Congrescentrum in ’s-Hertogenbosch.
 
Voorwaarden voor deelname
Om een juiste verhouding tussen leveranciers / congresmanagers te realiseren zijn er een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar. We hanteren daarom een maximum van 1 medewerker per organisatie en deelname is op aanvraag. Haak je aan? Mail dan je gegevens naar nicky@clcvecta.nl, uiterlijk 1 december bevestigen we je deelname en word je toegevoegd op het online platform.
 
Heb je inhoudelijke vragen over het evenement? Neem dan contact met Vivi de Regt.

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers