CUE2020

Wanneer: 13 t/m 15 januari 2020
Wat: Vakbeurs voor event, installatie- en evenementtechnologie
Waar: Rotterdam Ahoy
Van 13 tot en met 15 januari 2020 vindt CUE2020 plaats in Rotterdam Ahoy. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is dé ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.

Over CUE
De tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie, biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.

De oprichting van de Stichting Vakbeurs Theatertechniek in 1987 was een initiatief van een aantal toeleveranciers uit de theaterbranche met als doel een professionele non-profit beurs op te zetten voor en door technici. Nederland staat internationaal gezien bekend om haar hoogstaande podiumtechniek. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden. Producenten spelen in op de trend dat alles steeds interactiever wordt. Dat vraagt om andere, multimediale technieken. CUE2020 is het trefpunt voor de branche om kennis, ervaringen en innovaties te delen zodat de aanwezige expertise op hoog niveau kan blijven.

Op CUE draait het niet alleen om materialen, maar ook om de denkwijze erachter. Vanuit stands worden voorbeelden getoond van technisch vernuft. Daarnaast worden er demoruimtes beschikbaar gesteld om producten live te demonstreren.

Programma
CUE faciliteert het uitwisselen van kennis met een uitgebreid lezingenprogramma, onder de naam van VPT Academy. In dit programma, georganiseerd door de Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) worden door middel van workshops en tal van lezingen actuele onderwerpen behandeld die spelen binnen de branche.

Meer informatie: www.cue.nl en de brochure van december 2018, waarbij je meer kan lezen over de nieuwe initiatieven van CUE2020, zoals de CUE Experience.

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers