Cursus Begrijpend Engels lezen voor TTB

Wanneer: 4, 11, 18 en 25 maart 2019
Wat: Verhogen van Engelse leesvaardigheid
Waar: Utrecht
In de tentoonstellingsbranche werk je regelmatig over de grens. Dat levert nog wel eens taal technische uitdagingen op. Of het nu gaat om de ‘rules and regulations’ van de beurslocatie, de briefings van je klant of een regulier overleg; een flinke zakelijke én bovendien vaktechnische woordenschat om goed te begrijpen wat er wordt gezegd en bedoeld, is onontbeerlijk voor goeie zaken en geslaagde projecten.
 
De cursus
De 4-weekse cursus bestaat uit 4 lessen van 3 uur. En je gaat 2 tot 3 uur per week aan de slag met zelfstudie. Je gaat werken aan de volgende taalvaardigheden:
  • Leesstrategieën
  • Uitbreiden van de zakelijke en vaktechnische woordenschat
  • Herhalen en uitbreiden van de grammatica (indien nodig), zoals o.a. werkwoords-tijden, voorzetsels, bijvoeglijke naamwoorden, bijwoorden)
  • Structureren van teksten
  • Aantekeningen maken
  • Gebruik van signaalwoorden, voorvoegsels en “reference words”
  • Uitleggen van tekst aan derden / medecursisten
 
Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die het niveau van hun Engelse leesvaardigheid wil verhogen. Het gewenste instapniveau is B1+. Je kunt jouw niveau testen aan de hand van de English Placement Test.

Data, tijdstip & locatie
De trainingen vinden plaats op 4, 11, 18 en 25 maart van 14.30 tot 17.30 uur bij Babel Taalcursussen in Utrecht.

Deelname & kosten
De kosten voor leden van CLC-VECTA zijn € 295,- p.p., inclusief lesmateriaal, niveaubepaling en certificaat. Niet-leden betalen € 395,- p.p.
 
Het minimum aantal deelnemers is 8, het maximum 12. Je hoort uiterlijk 4 weken voor de eerste trainingsdatum of er voldoende deelnemers zijn voor de training.
 
Aanmelden? Mail naar Jeannette van der Tol, bureaumedewerker bij CLC-VECTA.

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers