Dag van de Ondernemer

Wanneer: 20 november 2020
Wat: Een extra hart onder de riem
Waar: n.v.t.
Elke derde vrijdag van november vieren we de Dag van de Ondernemer. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat zijn er op tal van plekken in binnen- en het buitenland, bijeenkomsten, werkbezoeken, worden er bloemen uitgereikt en op nog veel meer manieren ondernemers gehuldigd.
Dat allemaal dankzij de inzet van velen: gemeenten, provincies, ambassades, branches, sportverenigingen e.v.a.. Naast de talrijke fysieke bedankmomenten regende het complimenten op social media. Ondernemers hebben dit zeer gewaardeerd. Een selectie foto’s uit eerdere jaren vind je op deze Facebook pagina.

Een extra hart onder de riem
Dit jaar staat uiteraard in het teken van de coronacrisis. Vanzelfsprekend krijgt de Dag van de Ondernemer 2020 daarom een andere lading. Dit laat onverlet dat MKB-Nederland juist nu de aandacht wil vestigen op alle creatieve, zorgzame en inventieve ondernemers die Nederland rijk is. Zij hebben het lef en doorzettingsvermogen waarmee we sterker uit de crisis zullen komen. Juist nu is het extra belangrijk om ondernemers een hart onder de riem te steken.
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers