Euro Attractions Show (EAS)

Wanneer: 25-09-2018 t/m 27-09-2018
Wat: Beurs voor de attractie- en leisuresector
Waar: RAI Amsterdam

De Euro Attractions Show (EAS), de jaarlijkse beurs voor de attractiebranche, vindt dit jaar plaats van 25 t/m 27 september in RAI Amsterdam. De Euro Attractions Show is de grootste bijeenkomst in Europa voor leisure-, toerisme-, entertainment en attractie-professionals.

Eerdere edities van de beurs op deze locatie (2009 en 2014) zorgden reeds voor een recordaantal bezoekers, maar nu is er ook een verhoogde interesse vanuit de bedrijven die zich willen presenteren. Daarom is besloten een extra hal, de vijfde, te openen. EAS 2018 zal daarmee de grootste beursvloer in de geschiedenis van dit evenement kennen.

Exposanten
Voor de editie in Amsterdam hebben zich al meer dan 500 exposanten aangemeld. Op een oppervlakte van meer dan 13.000 m2 zullen zij de nieuwste producten en diensten tonen. Het aanbod kent een enorme diversiteit en loopt uiteen van toegangs- en informatiesystemen tot achtbanen en andere attracties, van decoraties tot de nieuwste snacks, van opblaasbare attracties tot klimtoestellen, van show- en filmapparatuur tot bewegende poppen en van drankautomaten tot virtual reality.

Voor wie?
De beurs is niet alleen interessant voor attractieparken, ook andere vrijetijdsaanbieders kunnen zich hier informeren over de laatste ontwikkelingen en trends. Het creëren van een beleving is tegenwoordig niet voorbehouden aan attractieparken maar is relevant voor allerlei vormen van vrijetijdsbesteding. De organisatie verwacht dan ook zo’n 12.000 bezoekers te ontvangen waaronder ook veel vertegenwoordigers van waterparken, zwembaden, dierentuinen, aquaria, speelpaleizen, musea, science centers, resorts, kermissen, winkelcentra, casino’s, speelhallen, speeltuinen, festivals en andere publieksevenementen. Zij kunnen zich daarnaast op de hoogte brengen tijdens de 80 uur aan workshops en seminars.

Inhoudelijk programma
Sprekers zijn experts op hun vakgebied en komen van vooraanstaande parken en organisaties. Aan de orde komen o.a. de laatste trends en ontwikkelingen op het vlak van technologie, marketing en communicatie, eten en drinken, veiligheid, entertainment, parkbestedingen, personeelsmanagement, waterparken en indoorspeeltuinen.

Meer informatie & aanmelden: www.IAAPA.org/EAS

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender
 • Euro Attractions Show (EAS)

  Wanneer: 25-09-2018 t/m 27-09-2018
  Wat: Beurs voor de attractie- en leisuresector
  Waar: RAI Amsterdam

 • Buma NL

  Wanneer: 1-10-2018
  Wat: Conferentie en festival voor de Nederlandstalige muziek
  Waar: Utrecht

 • BDO HR Circle

  Wanneer: 2, 4, 9, 10, 16, 18 oktober 2018
  Wat: Aantrekkelijk werkgeverschap en HR
  Waar: Diverse locaties in NL

 • Brexit-buddies bijeenkomst

  Wanneer: 3 oktober 2018
  Wat: 1-op-1 in gesprek over een goede Brexit-voorbereiding
  Waar: 1931 Congrescentrum in ’s-Hertogenbosch