INSPIRE 2024

Wannneer: 29 augustus 2024
Wat: Het leukste zakelijke festival van Nederland
Waar: EVM19 Outdoor Event Resort, Maurik, Gelderland

INSPIRE is het leukste zakelijke festival van Nederland. Met je voeten in het zand, luisteren naar inspirerende sprekers én lekker meedoen met actieve workshops. INSPIRE wordt georganiseerd door het Genootschap voor Eventmanagers, G14, Freelance Event Professionals, Platform Museum Locaties en Theater Locaties Nederland. CLC-VECTA is preferred partner van INSPIRE. Ben jij lid van CLC-VECTA en organisator? Dan kun je dit jaar gratis deelnemen!

Het thema van INSPIRE 2024 is 'The Great Escape'. Eind augustus zit de zomer er alweer bijna op en komt het drukke naseizoen weer om de hoek kijken. Daarom gaan we er op donderdag 29 augustus met elkaar nog even tussenuit. Een middag vol inspirerende workshops en sprekers om de drukte van alledag te ontsnappen. 

De locatie van INSPIRE 2024 zal ook veel bijdragen aan de belevenis van 'The Great Escape'. De elfde editie zal plaats vinden bij EVM19 Outdoor Event Resort, in Maurik. Op dit schiereiland midden in de natuur ben je voor even weg uit de bewoonde wereld.

In de komende periode kun je updates verwachten over het programma, de sprekers en meer...!

Wil jij hierbij zijn?
Ben jij lid van CLC-VECTA en organisator? Dan kun je dit jaar gratis deelnemen! Stuur een mail met jouw naam, functie, bedrijfsnaam, email en eventuele dieetwensen naar info@clcvecta.nl. Dan ben jij alvast verzekerd van een plekje, want dit is iets wat je niet wilt missen!

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers