iVENT 2020

Wanneer: 22 en 23 april 2020
Wat: Inspiratie-event voor iedereen die werkzaam is binnen de eventbranche
Waar: Autotron Rosmalen
Op 22 en 23 april 2020 is Autotron Rosmalen 'the place to be' voor iedereen die werkzaam is in de eventbranche. Dan vindt de eerste editie van iVENT plaats, een vakbeurs die, als het aan initiatiefnemers Jurgen Pietersen en Bas de Bruin van Box Events ligt, vooral wil inspireren.

Event inhoud
De deelname wordt tijdens iVENT zo laagdrempelig mogelijk gehouden, óók als het om de prijs gaat. Het event richt zich niet alleen op organisaties die met een stand aanwezig willen zijn: ook ZZP'ers en minder grote partijen krijgen uitgebreid de ruimte om zich te presenteren. Omdat het nieuwe event meer wil zijn dan een vakbeurs, worden alle deelnemers van harte uitgenodigd en gefaciliteerd om de interactie aan te gaan: om hun kennis en expertise te delen, tijdens kennissessies of door op de zeepkist (de 'Zap box') te klimmen. Of om aan netwerktafels direct in gesprek te gaan met geselecteerde bezoekers.

Deelname
Deelname aan iVENT Live is mogelijk vanaf €789,-. Naast de deelname-mogelijkheden is het mogelijk om sponsor te worden. Meer informatie over extra exposure voor je bedrijf vind je hier.

Exposeren
In de mogelijkheden om met jouw stand aanwezig te zijn, is iVENT 2020 flexibel: zowel kleine als grote organisaties zijn tijdens deze branchebrede beurs welkom. iVENT biedt kant-en-klare stands aan,  maar je kunt ook zelf bepalen hoe en vooral hoe groot je wilt uitpakken.

ZZP-zone
Kleine spelers in de branche doen vaak grootse dingen. In de speciale ZZP Zone krijgen ook zelfstandigen de mogelijkheid zich te presenteren.

Hotspot
Tijdens iVENT is er volop gelegenheid om collega’s en leveranciers uit de branche te ontmoeten. Hiervoor creërt iVENT de mogelijkheden door tijd en ruimte te reserveren.

Neem hier contact op als je wilt exposeren.

Sponsoring
iVENT nodigt deelnemers aan haar interactieve event uit ook op andere manieren zichtbaar te zijn dan met een beursstand. Door kennis te maken en kennis te delen met bezoekers die ertoe doen, bijvoorbeeld. Via Match & Meet koppelen zij jou graag aan de voor jou meest interessante bezoekers uit de branche, met wie je aan de ronde tafel in gesprek kunt. Klik hier voor het contactformulier.

Kennis delen
Jij bent een specialist in je vak. iVENT nodigt je daarom graag uit jouw expertise met hun bezoekers te delen. Door actief deel te nemen aan de kennisconferentie laat je zien wat je kunt en kun je jouw organisatie uitgebreid over het voetlicht brengen voor een geïnteresseerd en voor jou interessant publiek.

Extra info
Wil je meedoen, de plattegrond ontvangen of heb je vragen? Stuur dan een mail naar maranthi@boxevents.nl.

Bezoeken
Aankomende vrijdag 31 januari gaat de registratie live. Dan is aanmelden mogelijk via de website www.ivent-live.nl.

Registreren
Klik hier om je je te registreren.

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender