iVENT 2020

Wanneer: 22 en 23 april 2020
Wat: Inspiratie-event voor iedereen die werkzaam is binnen de eventbranche
Waar: Autotron Rosmalen
Op 22 en 23 april 2020 is Autotron Rosmalen 'the place to be' voor iedereen die werkzaam is in de eventbranche. Dan vindt de eerste editie van iVENT plaats, een vakbeurs die als het aan initiatiefnemers Jurgen Pietersen en Bas de Bruin van Box Events ligt vooral wil inspireren. Op woensdag 16 oktober presenteren de twee hun plannen tijdens een inloopdag, eveneens in het Autotron.

Event inhoud
Die deelname wordt tijdens iVENT zo laagdrempelig mogelijk gehouden, óók als het om de prijs gaat. Het event richt zich niet alleen op organisaties die met een stand aanwezig willen zijn: ook ZZP'ers en minder grote partijen krijgen uitgebreid de ruimte om zich te presenteren. Omdat het nieuwe event meer wil zijn dan een vakbeurs, worden alle deelnemers van harte uitgenodigd en gefaciliteerd om de interactie aan te gaan: om hun kennis en expertise te delen, tijdens kennissessies of door op de zeepkist (de 'Zap box') te klimmen. Of om aan netwerktafels direct in gesprek te gaan met geselecteerde bezoekers.

Inloopdag 16 oktober
Als je meer over dit event wilt weten, kun je je ook aanmelden voor de inloopdag in Autotron Rosmalen. Deze vindt plaats op woensdag 16 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur. Uiteraard is er ook een brochure beschikbaar, waarin alle deelnamemogelijkheden zijn opgenomen. Stuur hiervoor een mail aan ivent@boxevents.nl.

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers