LOCATIECONGRES

Wanneer: 03-09-2018
Wat: Congres 'voor en door locaties'
Waar: Nieuwegein
Het LOCATIECONGRES is nieuw: dit is het jaarlijkse event voor eigenaren en medewerkers van kleinschalige en middelgrote locaties die zich richten op de zakelijke markt. Een dag die in het teken staat van kennis vergaren en inspiratie opdoen. En vooral een moment waarbij je echt contact maakt en op ongedwongen wijze ervaringen met elkaar deelt. Een congres 'voor en door locaties' en daarom exclusief voor deze doelgroep toegankelijk.

Waar & wanneer
Het eerste Locatiecongres vindt plaats op maandag 3 september 2018 bij Fort de Batterijen in Nieuwegein en is een initiatief van Linda Kerkhoven van adviesbureau Linda op Locatie.

Programma
Bekroond keynotespreker Paul Rulkens vertelt over 'hoe de besten onder ons nog beter kunnen worden'. Verder gaan de locaties in gesprek met andere locatiehouders en leren van elkaars successen en bloopers. In de middag spijkeren ze kennis bij in de kennisklas van twee keer 60 minuten en tenslotte horen ze van meetingplanners wat zij van locaties verwachten.

Voor wie
Het congres is voor locatiehouders of -medewerkers die willen groeien met hun locatie en beter willen worden in hun werk. En die het daarnaast leuk vinden om andere 'soulmates' te ontmoeten en echt contact te maken. Het congres is volledig verzorgd met een hoog inspiratie -en verrassingsgehalte.

Info & tickets
Meer informatie en tickets: Het volledige programma is bekijken op de eventwebsite www.locatiecongres.nl. Er zijn slechts 120 tickets te koop.

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers