MPI Campfire Event - How to create High Performance attendees

Wanneer: 18-09-2018
Wat: Rondom het kampvuur samen leren van inspirerende verhalen
Waar: Maurik

MPI organiseert op 18 september a.s. haar jaarlijkse Campfire Event: rondom het kampvuur samen leren van inspirerende verhalen. Door de samenwerking met MPI kun je als lid van CLC-VECTA tegen gereduceerd tarief deelnemen aan dit event:

De afgelopen jaren is er steeds vaker aandacht voor welzijn van werknemers. Bedrijven investeren miljoenen in welzijn programma’s om niet alleen ziekteverzuim te reduceren, maar ook om te investeren in beter presterende werknemers. De hamvraag is: waarom passen we dit niet in onze events toe?

Tahira Endean neemt je mee in haar visie op wellbeing in het design van events. Daarnaast zal Jolien Posthumus je meenemen in de wereld van mindfullness en wat het doet met het menselijk brein.

De experts
Tahira Endean is een bekende internationale event professional, die zeer toegewijd is aan de industrie en wordt erkend voor de bijdragen die ze heeft geleverd. Zij is gepassioneerd door intentional design en integratie van technologie om de menselijke ervaring tijdens evenementen en het dagelijks leven te verbeteren. Gedreven door een fascinatie voor neurowetenschap en de kracht van de vijf zintuigen om het geheugen te verbeteren, kennis te behouden en verbindingen te verbeteren, is ze voortdurend op zoek naar geschikte manieren om de meest relevante meeting en eventomgevingen te ontwerpen.

Jolien Posthumus is Eventmanager en Mindfulnesstrainer MBSR & Meditatie facilitator. Ruim 12 jaar geleden is zij zich gaan verdiepen en gericht gaan bijscholen op het gebied van bewustwording, mindfulness, psychologie en ons brein (neurowetenschappen). Als gecertificeerd Mindfulnesstrainer is zij onderlegd in het begeleiden van mindfulnessmeditatie, inzichtmeditatie en metameditatie vanuit andere contemplatieve tradities.

Programma
14.30 - 15.00  Ontvangst Campfire Event
15.00 - 17.30  Campfire sessie: How to create High Performance attendees
17.30 - 19.00  Netwerkborrel

Kosten
MPI lid: € 59,- excl. btw
CLC-VECTA lid: € 79,- excl. btw
Niet lid: € 149,- excl. btw

Aanmelden
Klik hier om je aanmelding in orde te maken. Wanneer je je aanmeldt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers