MPI Event: Best Practice International AIDS Conference

Wanneer: 26-07-2018
Wat: Het belang van internationale congressen voor een destinatie
Waar: Amsterdam

MPI organiseert op 26 juli a.s. een event over de best practice van de internationale AIDS conference 2018 en het belang van het congres in en voor Amsterdam. Door de samenwerking met MPI kun je als lid van CLC-VECTA tegen gereduceerd tarief deelnemen aan dit event:

Best practice
Terug naar het jaar 1992: het XIII Internationale AIDS congres vindt in Amsterdam plaats. Op het laatste moment werd dat verplaatst vanuit Boston omdat Amerika een inreisverbod had voor mensen met HIV. Naast een succesvol congres, betekent de komst van de Amsterdam Harvard Conference naar Amsterdam een extra impuls voor het hotelwezen en is aanleiding voor een aantal hotelmanagers het initiatief te nemen voor het eerste AmsterdamDiner. Dit ontwikkelt zich tot een van de meest gewaardeerde benefietgala's in Nederland en leidt tot de oprichting van De Grote Onderneming, een platform van 80 middelgrote en grote bedrijven dat zich inzet voor aidsprojecten, vooral op de werkplek.

Bovenstaande is nog maar één voorbeeld van de spin-off die een internationaal congres creëert voor een destinatie.

Tijdens de best practice van de internationale AIDS conference 2018 spreken o.a. het bid team, de International Aids Society (IAS) en een lokale organisatie over het belang van het congres in en voor Amsterdam. Na het inhoudelijke programma is er een speciale rondleiding voor maximaal 10 personen en wordt er een bezoek gebracht aan de Global Village.

Programma
14.15 - 14.45  Nieuwkomersessie
14.30 - 15.00  Ontvangst en registratie
15.00 - 16.30  Inhoudelijk programma
16.30 - 17.00  Rondleiding
17.00 - 18.00  Netwerkborrel

Kosten
MPI lid: € 59,- excl. btw
CLC-VECTA lid: € 79,- excl. btw
Niet lid: € 149,- excl. btw

Aanmelden
Klik hier om je aanmelding in orde te maken. Wanneer je je aanmeldt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Mede mogelijk gemaakt door:

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers