MPI Event: Risk Management - Achter de schermen bij De Toppers

Wanneer: 29 mei  2019
Wat: Risk Management - Achter de schermen bij De Toppers
Waar: Johan Cruijff ArenA Amsterdam

Waar beter dan in de Johan Cruijff ArenA kun je alles leren over Risk Management. Er wordt ingezoomd op: dreigingsniveau, communicatie, gebruik van (nieuwe) technologie, crowd control en mobiliteit en er wordt een kijkje genomen achter de schermen bij de Toppers in Concert.

Waar mensen samenkomen, heb je als organisator en locatie in toenemende maten te maken met veel verschillende aspecten van veiligheid. Hoe groter de locatie, hoe groter de events en hoe meer verschillende partijen betrokken zijn bij de veiligheid.

Tijdens Sensation White werd noodgedwongen gehandeld door een veranderend dreigingsniveau. Wat zijn de ‘lessons learned’ waar tijdens de ‘Toppers in Concert’ dankbaar gebruik van wordt gemaakt?

Tijdens een volle repetitiedag van de Toppers in Concert krijg je verschillende stakeholders te spreken die hun expertise op het gebied van Risk Management met je delen. Je zal op plekken komen die voor anderen onbereikbaar blijven. En je hoort de verhalen van de belangrijkste personen achter de schermen die normaal gesproken op de achtergrond blijven. Voor hun vakgenoten maken ze eenmalig een uitzondering.

13.30 - 14.00 uur: Ontvangst
14.00 - 18.00 uur: Inhoudelijk programma, inclusief exclusief kijkje achter de schermen bij de Toppers in Concert
18.00 - 19.00 uur: Netwerkborrel

Datum: 29 mei
Locatie: Johan Cruijff ArenA, ArenA Boulevard 1 Amsterdam
Kosten: CLC-VECTA leden: € 99,- excl. btw, niet-leden: € 149,- excl. btw
 


Wanneer je je aanmeldt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender