Nationaal Congres Evenementen

Wanneer: 10 oktober 2022
Wat: Ruimte voor Evenementen
Waar: Dordrecht
Onze partner Respons organiseert op 10 oktober voor de 7e keer het Nationaal Congres Evenementen. Voor deze editie is Dordrecht de gaststad. 
 
Het thema van deze editie is ‘Ruimte voor evenementen’. Hoeveel plek heeft Nederland voor evenementen? De evenementensector is maar een van de vele partijen die claims leggen op de schaarse ruimte. Grote uitdagingen voor de toekomst, waaronder het woningtekort, de energietransitie, duurzame landbouw en het aanpassen aan klimaatverandering vormen een enorme ruimteclaim. Hoe kunnen evenementen hun ruimtelijke bestaansrecht verzekeren? Op welke manier kunnen beleidsmakers de transitie maken van een defensief evenementenbeleid naar een constructief gebruik van evenementen als ‘placemakers’?
 
Keynotesprekers dit jaar zijn Greg Richards, Professor of Placemaking and Events aan Breda University of Applied Sciences en hoogleraar Leisure Studies aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast neemt Christine Merckx, hoofd van het Expertisecentrum Publieke Impact verbonden aan de Karel de Grote Hogeschool van Antwerpen, ons mee in de wereld van economische en maatschappelijke impact van evenementen. Verder zijn er breakout sessies van Rotterdam Festivals. Vierdaagsefeesten Nijmegen. Green Events en Dordrecht Marketing & Partners. Klik hier voor het volledige programma.

Als lid van CLC-VECTA biedt Respons je een korting van 10% op je ticket (€ 202,50 ipv de normale prijs € 225). De kortingscode die je daarvoor nodig hebt bij het online boeken, vraag je op via petra@clcvecta.nl.
 
NCE-2022.png

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers