Regio Twente site visit 2019

Wanneer: 6 september 2019
Wat: De mogelijkheden voor zakelijke events in de Regio Twente
Waar: Twente

Op vrijdag 6 september organiseert Congresregio Twente een site visit. Congresorganisatoren en meetingplanners worden uitgenodigd om kennis te maken met de zakelijke mogelijkheden van de veelzijdige regio.

Maak kennis met de meest ondernemende hightechregio van Nederland. Tijdens de site visit neemt Congresregio Twente je mee naar de verschillende locaties die de regio te bieden heeft voor het houden van een congres, conferentie, vergadering, beurs of andere zakelijke bijeenkomst. De combinatie tussen levendige steden en het verrassende coulisselandschap maakt dat Twente unieke congres- en vergaderlocaties heeft. Van kleinschalig en intiem tot een grote zaal voor 2000 personen, Twente heeft het allemaal. En dat laten ze ook graag zien tijdens de site visit.

Programma
Het programma begint ’s ochtends en eindigt eind van de middag (09.30 - 17.00 uur.) Naast het bezoeken van een aantal evenementenlocaties bevat de site visit nog een verrassende activiteit.

Aanmelden
Organiseer je zakelijke bijeenkomsten en ben je geïnteresseerd in de zakelijke mogelijkheden van Twente? Geef je dan nu kosteloos op.


 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers