Toerisme Top

Wanneer: 23 september 2024
Wat: Hét toeristische netwerk- en kennisevenement van Nederland
Waar: Maaspoort, Venlo
Hét toeristische netwerk- en kennisevenement van Nederland staat weer voor de deur: op maandag 23 september 2024 komt het gastvrijheidsdomein samen voor de jaarlijkse Toerisme Top. Voor deze zevende editie zijn we te gast in de provincie Limburg, in het mooie Venlo.

Dit jaar gaan we gezamenlijk aan de slag met het thema:
Digitalisering & gastvrijheid
Hoe kan de toeristische sector de kansen van digitalisering verzilveren?

De digitale transformatie voltrekt zich in een hoog tempo. Dit biedt kansen én uitdagingen voor de toeristische sector. Nu al zijn technologieën zoals AI zichtbaar in de hele klantreis, van reservering tot de daadwerkelijke beleving. Terwijl enkele grote spelers de leiding nemen in deze transformatie, is het belangrijk dat iedereen in de sector, van groot tot klein, meedoet.

Op de Toerisme Top 2024 gaan we in veel verschillende sessies én op vele locaties met elkaar in gesprek over wat digitalisering voor het gastvrijheidsdomein kan betekenen. We schetsen een beeld van onze digitale toekomst en bekijken hoe de digitale transformatie een gunstige uitwerking kan hebben op bezoekers, beleidsmakers én ondernemers. Hoe digitaal vaardig ben jij als organisatie of ondernemer? We zijn benieuwd naar jouw inbreng!

Laat je deze dag inspireren door twee bevlogen keynote sprekers. Deborah Nas, professor en expert op het gebied van technologische innovatie vertelt hoe onze maatschappij omgaat met technologische transities. Milan Meyberg, een inspirerende visionair op het gebied van duurzaamheid, innovatie en AI neemt je mee in zijn revolutionaire denkwereld.

Daarnaast biedt de Top natuurlijk weer volop mogelijkheden om te netwerken met je collega’s uit de sector.

Bekijk hier het complete programma en kies jouw eigen InspiratieTour!

Ben je erbij?
Meld je dan vóór 1 september aan via deze link.

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers