TravDay

Wanneer: 8 oktober 2024
Wat: Hét jaarlijkse B2B event van de reisbranche
Waar: De Rijtuigenloods, Amersfoort

Ben jij een reisadviseur die altijd op zoek is naar nieuwe bestemmingen om te ontdekken? Wil je je kennis vergroten en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de reisbranche? Zoek je naar de perfecte gelegenheid om waardevolle contacten te leggen met relevante bedrijven en andere professionals zoals jij? Dan mag je TravDay niet missen!

TravDay is volledig GRATIS voor (zelfstandig) reisadviseurs, zakenreisbureaus, MICE agenten, CEO’s, inkopers en productmanagers.

TravDay is dé ontmoetingsplaats voor Nederlandse reisprofessionals, waar je in één dag kunt netwerken, leren en geïnspireerd kunt raken door de nieuwste producten en ontwikkelingen. Het evenement brengt jou en andere toonaangevende bedrijven uit de reisbranche samen, en biedt een unieke kans om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen

WAAROM ZOU JE NAAR TRAVDAY MOETEN KOMEN?

Ontmoet relevante bedrijven: TravDay biedt jou de mogelijkheid om face-to-face te praten met vertegenwoordigers van luchtvaartmaatschappijen, hotels, toeristische organisaties en andere invloedrijke bedrijven. Deze ontmoetingen kunnen de basis leggen voor waardevolle samenwerkingen en zakelijke kansen.

Blijf up-to-date: TravDay geeft jou toegang tot de nieuwste kennis en inzichten van experts in de industrie. Door deel te nemen aan inspirerende presentaties, workshops en discussies, krijg je een voorsprong op je concurrenten en kun je jouw klanten beter van dienst zijn met actuele informatie.

Netwerkmogelijkheden: TravDay is dé plek om je professionele netwerk uit te breiden. Ontmoet gelijkgestemde reisprofessionals, wissel ervaringen uit en maak connecties die je verder kunnen helpen in je carrière. Je zult versteld staan van de waardevolle contacten die je kunt leggen tijdens dit evenement.

Inschrijven is eenvoudig. Klik hier om je gratis aan te melden en maak je klaar voor een dag vol nieuwe ontdekkingen, waardevolle ontmoetingen en onvergetelijke ervaringen op TravDay. We kijken ernaar uit je daar te verwelkomen!

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers