Vakantiebeurs Vakdagen

Wanneer:  6 en 7 april 2021
Wat: Vakdagen voor reisprofessionals
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Vanwege de uitzonderlijk tijd waarin we zitten sinds de uitbraak van het coronavirus en de verwachting dat consumenten in 2021 hun vakantie later gaan plannen dan tot nu toe gebruikelijk, is besloten om Vakantiebeurs 2021 eenmalig te verschuiven van januari naar 8 t/m 11 april. De Vakdag, die traditioneel voorafgaat aan het evenement, wordt nu gespreid over twee dagen. Reserveer 6 en 7 april 2021 alvast in je agenda. De registratie voor de Vakdagen start in februari.
 
Uiteraard zullen de Vakdagen er vanwege de COVID-19 maatregelen iets anders uit komen te zien. De beurs wordt ruim opgezet, alle activiteiten worden georganiseerd volgens het 1,5-meterprotocol en aan de hand van looproutes en tijdsloten zorgen we ervoor dat het nooit te druk wordt op de beursvloer. Natuurlijk kijkt de organisatie ook naar online alternatieven.
 
‘Laten we juist nu als reisbranche weer met elkaar in gesprek gaan. Luisteren, leren van en mét elkaar, inspireren en motiveren om de toekomst met vertrouwen in te gaan. Het verlangen naar het opnieuw ontmoeten, samenwerken, kennisdelen en zakendoen is – nu meer dan ooit – zeer groot.’
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers