Coronavirus

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft het coronavirus uitgeroepen tot internationale bedreiging voor de volksgezondheid. Deze pagina is bedoeld om je te informeren en je te voorzien van feitelijke informatie over de (gevolgen van) het coronavirus en daar waar mogelijk te ondersteunen bij het nemen van eventuele maatregelen.  

Wat is het Coronavirus?

Coronavirussen zorgen over het algemeen voor klachten aan de longen en luchtwegen. Sinds eind 2019 is er een nieuw soort coronavirus, COVID-19.

Verspreiding voorkomen

De Wereldgezondheidsorganisatie en verschillende internationale verenigingen geven tips en hebben hulpmiddelen ontwikkelt om verspreiding van het virus te voorkomen.

Q&A's

Het RIVM, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, de Wereldgezondheidsorganisatie en de KvK hebben Q&A's gepubliceerd, deels specifiek voor ondernemers.

Actuele situatie

John Hopkins University en de Wereldgezondheidsorganisatie voorzien dagelijks een update over het aantal besmettingen wereldwijd, ontwikkelingen en ondernomen acties.

Reisadvies

Voor de provincie Hubei geldt een negatief reisadvies. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Wereldgezondheidsorganisatie geven daarnaast een aangepast reisadvies voor andere bestemmingen.

Impact op de branche

Diverse internationale vereniging plaatsen updates over het al dan niet doorgaan van aankomende events en publiceren statements over de impact op de branche.

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender