UFI Global Barometer Januari 2022

terug naar zoekresultaten

Impact COVID-19 en verwachtingen 2022

Plaatsingsdatum: 02-3-2022
Auteur: UFI, de Global Association of the Exhibition Industry
Bron: UFI, de Global Association of the Exhibition Industry

UFI, de Global Association of the Exhibition Industry, heeft een nieuwe Global Barometer uitgebracht met cijfers over de impact van COVID-19 op de wereldwijze beurssector alsmede een vooruitblik op 2022.

De barometer laat de sterke overtuiging zien dat de sector zich in 2022 zal herstellen. De resultaten variëren per locatie / land en worden voornamelijk bepaald door bevestigde of verwachte "heropeningsdata". Op de vraag wat het meest zou helpen bij het herstel, gaven 7 van de 10 respondenten het opheffen van reismaatregelen aan en 5 op de 10 de bereidheid van exposanten en bezoekers om weer deel te nemen.
 
In Europa zagen de meeste bedrijven normale activiteitsniveaus tussen oktober en november 2021 en verwachten hetzelfde vanaf maart 2022. Het beeld verschilt echter per land, met bijvoorbeeld een meerderheid van de bedrijven die over een langere periode normale activiteiten zien in Rusland, Spanje en, tot op zekere hoogte, Turkije, terwijl dit in Duitsland pas in mei 2022 wordt verwacht.
 
Deze Barometer werd afgerond in januari 2022 en bevat gegevens van 401 bedrijven in 53 landen en regio's. Het rapport bevat ook vooruitzichten en analyses voor 24 focuslanden en -regio's: Argentinië, Australië, Brazilië, Chili, China, Colombia, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, India, Italië, Japan, Maleisië, Mexico, Rusland, Singapore, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Thailand, Turkije, de VAE, het VK en de VS.
 
Meer insights en de downloadlink voor de Barometer vind je op de website van UFI.


 

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers