EventBranche


EventBranche
Bezoekadres
Transportweg 12, tweede verdieping
7007 CN Doetinchem

Postadres
Postbus 165
7000AD Doetinchem

t: +31 (0)314 - 333 453
f: +31 (0)314 - 332 963
sales@eventbranche.nl
www.eventbranche.nl

EventBranche is hét platform voor de business to business eventprofessional. Met een mooie multimediale mix, aangevuld met live bijeenkomsten, is EventBranche een must voor iedere eventprofessional. Met onze glossy Events&MICE trendmagazine bereiken we daarnaast 30.000 potentiële opdrachtgevers.

  • EventBranche Magazine verschijnt zes keer per jaar en staat vol met achtergronden, interviews, need to know informatie, trends, ontwikkelingen en innovaties.
  • Events&MICE trendmagazine is een high-end glossy trendguide met trends, innovaties, nieuw aanbod en interessante interviews.
  • EventBranche.nl: de site met dagelijks nieuws uit de evenementenbranche. Daarnaast zijn er dossiers, vacatures en nog veel meer.
  • De EventBranche Nieuwsbrief verschijnt 1x per week (dinsdag) en heeft bijna 10.000 abonnees. In de nieuwsbrief een kort en bondig overzicht van het meest interessante nieuws van die week, aangevuld met enkele adverteerders.
Korting voor leden
Leden van CLC-VECTA ontvangen 25% korting op een abonnement en op de advertentiemogelijkheden (bij afname van een gefundeerd communicatiepakket).

Om gebruik te kunnen maken van de korting, dien je bij reservering van de plaatsing(en) en/of aanmelding jouw lidnummer te vermelden. Voor meer informatie over mogelijkheden en tarieven en voor het plaatsen van opdrachten, neem je contact op met Eventbranche via sales@eventbranche.nl.

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers