4 vergaderhamers voor Greenpark Hotel Den Haag Leidschendam

25-8-2012

Greenpark Hotel Den Haag Leidschendam ontvangt 4 vergaderhamers. De Chagall Group heeft het Greenpark Hotel Den Haag Leidschendam gerenoveerd tot een mooi hotel met excellente vergaderfaciliteiten. Ruime voorzieningen in een zodanig compacte opzet waarin de boeker zich thuis zal voelen. De moderne stijl verbindt de faciliteiten binnen met het groen en het water grenzend aan de rand van het hotel, aldus inspecteur Dorrit Gruijters.

Alle zalen zijn voorzien van daglicht, airconditioning, ADSL en Wireless internet. Greenpark Hotel beschikt over moderne communicatie- en vergaderapparatuur die de bijeenkomst kunnen ondersteunen. Naast de mogelijkheid om vergaderingen te organiseren, lenen de ruimtes zich tevens goed voor feesten, recepties, lunches en diners.

De congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Het register telt momenteel meer dan 125 accommodaties en 16 erkende congresorganisatiebureaus.

Voor de congres- en vergaderclassificatie komen accommodatieverschaffers (congres- en vergaderaccommodaties) in aanmerking. Zij kunnen classificatie aanvragen en aan de hand van een aantal criteria wordt beoordeeld of zij als vergader- of als congresaccommodatie en met hoeveel vergaderhamers worden geclassificeerd. Bij classificatie wordt het bedrijf ingeschreven in een register en mag het zich afficheren als geclassificeerd congresbedrijf. De classificatie is voor onbepaalde tijd geldig. Eenmaal per vier jaar wordt getoetst of het geclassificeerde bedrijf nog aan de gestelde normen voldoet. Op deze wijze blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers