5e Locatietour: wandelend door hartje Utrecht

06-3-2018

Tijdens de Locatietour op maandag 26 maart ontdekken meeting- en eventplanners bijzondere eventlocaties in het centrum van Utrecht. Het is de 5e editie die ook dit weer vol verrassingen zit.

Inspirerende tour
De tour start en eindigt in bioscoop Kinepolis, vlakbij het station van Utrecht. Vanaf daar bezoekt de groep 7 uiteenlopende en zelfs enkele onontdekte stadsparels. Linda Kerkhoven, van adviesbureau Linda op Locatie vertelt: "Ik vind het belangrijk om mensen te verrassen en te inspireren. Ook tijdens deze tour verwacht ik dat we de deelnemers flink zullen verrassen. Qua locatie, route én programma. Zelfs als ze bijvoorbeeld denken de locatie te kennen, lichten wij net weer iets uit wat ze nog niet weten over de locatie." Net als voorgaande edities organiseert het Utrecht Convention Bureau (UCB) de Locatietour in samenwerking met Linda op Locatie.

Wandelend van A naar B
De vorige tour is al fietsend afgelegd en dat smaakte naar meer. "Beweging doet echt wat met je, je wordt er gewoon vrolijker van en dat merkten we ook aan de bezoekers" vertelt Monique André de la Porte. Daarom komen de deelnemers ook tijdens deze tour in beweging, zodat ze energiek blijven en hun hoofd even leeg kunnen maken. Dit keer doen ze dat al wandelend. De organisatie laat hiermee ook zien dat de locaties erg goed bereikbaar zijn voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen.

Utrecht Convention Bureau
Het Utrecht Convention Bureau (onderdeel van Utrecht Marketing) is een one-stop-shop voor organisatoren van nationale én internationale congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Het UCB geeft onafhankelijk, kosteloos en deskundig advies over de mogelijkheden die Utrecht te bieden heeft op het gebied van zakelijke evenementen. Daarnaast geeft UCB informatie ook over marketing & promotie, de financiële aspecten of subsidiemogelijkheden bij congressen en ondersteunt bij bidprocedures en site-inspecties.

De Locatietour
De Locatietour is een soort van 'open locatie dag', speciaal voor event- en meetingplanners. We begrijpen dat het niet altijd praktisch is voor een locatie om locatiebezoeken tussen de bedrijven door te doen. Daarom vinden we dat een locatietour uitkomst biedt voor zowel de aanbieder als de opdrachtgever, zoals secretaresses, meeting planners en andere event professionals. Zij kunnen in 1 dag meerdere locaties bekijken in een bepaalde omgeving.

De locatietour is een volledig verzorgde dag en gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners uit Nederland. Informatie en aanmelden: www.locatietour.nl

Partners & preferred suppliers