A-Booth Exhibition services investeert in de toekomst en benoemt twee senior-managers

19-11-2021

Richard Butter treedt per 1 december 2021 in dienst als Algemeen Directeur bij A-Booth uit Oostzaan. Samen met eigenaren Jaap-Kees Snoeij en Peter Noordman vormt hij de directie van A-Booth exhibition services.

Per 1 januari 2022 treedt ook Antonio Dam in dienst als Operationeel Manager. Actief in de beurzenindustrie sinds eind jaren tachtig, brengt hij een schat aan internationale ervaring mee binnen het bedrijf. De laatste tien jaar was Antonio Operations Director European Exhibitions bij GES Global Network.

Richard Butter (51 jaar) is sinds 1999 actief binnen de beurzenindustrie. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij de Jaarbeurs en de RAI. Bij de RAI gaf hij sinds 2014 leiding aan het team van Intertraffic. Intertraffic is ’s werelds meest toonaangevende vakbeurs op gebied van mobiliteit en verkeerstechnologie.
“Ik ben enorm blij om bij A-Booth aan de slag te gaan”, aldus Richard Butter. “Jaap-Kees en ik kennen elkaar als sinds de oprichting van het bedrijf in 1999 en in de periode 2008-2014 hebben we meer dan 15 beurzen samengedaan. Er is een enorme vertrouwensband ontstaan en deze samenwerking moest er hoe dan ook een keer van gaan komen”.
Met de aanstellingen van Richard en Antonio wil A-Booth een nieuwe fase ingaan met het bedrijf. Peter Noordman en Jaap-Kees Snoeij van A-Booth zijn daar duidelijk over: ”Wij zien nog vele mogelijkheden om A-Booth verder te ontwikkelen met name op het gebied van duurzame modulaire standbouw. Maar ook op online-gebied willen we de komende jaren grote stappen zetten”.

“ Met de benoemingen van Richard en Antonio geven we gestalte aan onze groeiambities”, aldus Peter Noordman.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers