Aanvragen Tegemoetkoming vaste lasten (TVL)

29-6-2020

Start 30 juni
Je kunt de TVL aanvragen vanaf 30 juni om 12:00 uur. Je hebt tot 30 oktober om 17:00 uur de tijd om je aanvraag te versturen.

Voor wie?
De TVL is bedoeld voor mkb’ers en ZZP’ers die veel omzet verliezen door de coronacrisis. Zij kunnen daardoor in de problemen komen met het betalen van hun vaste lasten. De lijst met SBI-codes is voor de TVL hetzelfde als voor de Tegemoetkoming schade COVID-19 (TOGS).

Heb je de TOGS aangevraagd? Dan moet je de TVL nog wel apart aanvragen. De link naar het formulier staat vanaf morgen op www.rvo.nl/tvl.

Voorwaarden en bedrag
De TVL geldt voor de periode van juni tot en met september 2020. In deze periode moet je minimaal 30% minder omzet hebben. Je kunt maximaal € 50.000 subsidie krijgen.

Wil je weten of je recht hebt op de TVL en welk bedrag je mogelijk kunt krijgen? Je vindt alle voorwaarden op www.rvo.nl/tvl.

Wachten met aanvragen
Als het financieel mogelijk is, kun je wat langer wachten met aanvragen. Iedereen die recht heeft op de subsidie, krijgt het geld. Als je wat later aanvraagt, kun je je omzet beter inschatten. Zo voorkom je dat je te weinig subsidie krijgt of dat je later geld moet terugbetalen.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers