Adjiedj Bakas lanceert zijn nieuwe boek in samenwerking met World Forum The Hague

22-12-2017

Op 13 december 2017 werd in World Forum The Hague een geheel nieuw boek gelanceerd voor en door de evenementen industrie met als titel: Megatrends Events, we'll never stop meeting, but how? Een boek vol met trends en ontwikkelingen die in de toekomst een belangrijke rol gaan spelen in de (inter)nationale evenementen industrie.

Tijdens de heropening van World Forum The Hague op 13 december 2017 was een boeklancering van het nieuwe boek: 'Megatrends Events, we'll never stop meeting, but how?' Dit boek, geschreven door trendwatcher Adjiedj Bakas, is samengesteld in samenwerking met diverse toonaangevende partijen en gepubliceerd door World Forum The Hague en GL events. Het gaat inhoudelijk in op de nieuwste trends binnen de evenementen industrie zoals: 'Towards effective networking', 'Towards safety and security', 'Towards memorable experiences' en 'Towards more interaction and co-creation'.

Adjiedj Bakas over de toekomst van meetings & events tijdens het openingsevenement: "Ik hoor soms dat men denkt dat we elkaar in de toekomst niet meer zullen ontmoeten, dat alles digitaliseert en virtualiseert. Dus waarom de moeite nemen om naar een congres of evenement te gaan? Omdat we levende wezens zijn, we houden er van elkaar te ontmoeten, energie op te doen bij elkaar en visies uit te wisselen. Dit is hoe het werkt, hoe energie werkt."

Op 13 december werd World Forum The Hague heropend door burgemeester van Den Haag, Pauline Krikke, wethouder Karsten Klein, general manager Michiel Middendorf en GL events executive Daniel Chapiro. Ruim 300 genodigden uit de evenementenindustrie en van Gemeente Den Haag zagen naast de heropening, de presentatie van de nieuwe naam (World Forum The Hague), divers entertainment en speeches, ook de lancering van dit boek. General Manager World Forum The Hague, Michiel Middendorf: "Een waardevol boek voor onze branche met een inhoudelijke en pragmatische blik op de toekomst, geen zwevende trends, maar daadwerkelijke ontwikkelingen!"

Het boek is opgenomen in de collectie van de Koninklijke Bibliotheek Den Haag. Het boek wordt verkocht via bol.com.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers