Algemene rapportcijfer stijgt voor Libéma door investering in locaties

10-8-2012

Alle organisatoren van evenementen worden sinds 2008 bij één van de acht zakelijke locaties van Libéma digitaal ondervraagd over hun ervaringen met de locatie en met Libéma. Door de resultaten van deze enquêtes met elkaar te vergelijken, ook over de jaren heen, kunnen trends ontdekt worden. Uit deze onderzoeken blijkt dat het algemene rapportcijfer stijgt, wanneer er geïnvesteerd wordt in de evenementenlocatie.

Autotron Rosmalen
Eén van de acht beurs- en evenementen locaties van Libéma is Autotron Rosmalen. Tot 2011 was het gemiddelde rapportcijfer van deze accommodatie een 7.6. In 2012 is dit cijfer gestegen naar een 8. Bij Autotron Rosmalen is flink geïnvesteerd in het opknappen van het buitenterrein, de keuken, het restaurant en de sanitaire voorzieningen. Dit wordt gewaardeerd door de (terugkerende) klanten en beloond met een hoger rapportcijfer.

Expo Haarlemmermeer
Expo Haarlemmermeer is nog relatief nieuw binnen de paraplu van Libéma. Het voormalige Floriade terrein is door Libéma omgevormd tot een beurs- en evenementen locatie. In de beginjaren waren er nog veel aandachtspunten en scoorde Expo Haarlemmermeer met moeite een voldoende.

Stijgend rapportcijfer
Dit kwam door problemen met de verwarming (of verkoeling) van de hal, maar ook door de parkeervoorzieningen en overige faciliteiten. Er is in 2010 en 2011 geïnvesteerd in de locatie en het parkeerterrein. Het rapportcijfer toont wederom aan dat dit gewaardeerd wordt, in de eerste helft van 2012 wordt Expo Haarlemmermeer beoordeeld met een 8.3.

Trots op resultaten
Edwin Koemans, divisiedirecteur Beurzen en Evenementen van Libéma, is trots op de ruime 8. ‘Maar we zijn er nog lang niet’, stelt Koemans. ‘We gaan natuurlijk voor de tien, bij iedere productie. We willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We hopen natuurlijk wel dat al onze klanten en gasten kritisch blijven. Alleen dan kun je blijven verbeteren en zo een goede concurrentiepositie innemen.’

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers