ArboNed bestaat 25 jaar!

19-2-2019

Onze partner ArboNed bestaat dit jaar 25 jaar en staat extra stil bij een gezond en vitaal bedrijf. Om het jubileumjaar feestelijk af te trappen organiseren zij de hele maand maart ontbijt-bijeenkomsten door het hele land. Daar kun je kennismaken met de arbo-professionals, zelf een korte gezondheidscheck doen en je laten inspireren door een bekende gastspreker zoals Leontien van Moorsel, Mark Tuitert, Jochem Uytdehaage, Foppe de Haan, of Erben Wennemars over vitaliteit op de werkvloer. Deelname is gratis. Meld je hier direct aan voor een bijeenkomst bij u in de buurt.

Wie jarig is, trakteert
Al 25 jaar maakt ArboNed, samen met haar klanten, de werknemers in Nederland gezonder en vitaler. Als dank voor het vertrouwen, vieren zij het jubileum heel 2019 met haar klanten. Ieder kwartaal staat er een thema centraal. Via de nieuwsbrief en de website geeft ArboNed iedere maand praktische hulpmiddelen, tips, aanbiedingen en verloot mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf. Lees hier meer over ArboNed 25 jaar.

Gezondheid bevorderen
Het eerste kwartaal van het jubileumjaar van ArboNed staat in teken van gezondheid bevorderen. Want de invloed van een ongezonde leefstijl op verzuim dringt steeds meer door. De leefstijl is de keuze van de werknemer, maar jij kunt wel degelijk jouw werknemers bewust maken van hun leefstijl.
 
Mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Ze zijn minder snel gestresst, hebben meer energie en zijn productiever. Gezonde en vitale medewerkers verzuimen minder, waardoor je bespaart op jouw bedrijfskosten.

Met het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) krijgen jouw werknemers inzicht in hun fysieke en mentale gezondheid en eventuele gezondheidsrisico’s. Het is meer dan een wettelijke verplichting; het is een cadeau voor jouw werknemers waarmee je laat zien dat jij hun gezondheid belangrijk vindt. 


 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers