Arbeidsrisico’s door corona verminderen met hulp van Arboned

15-5-2020

Elk kwartaal zet ArboNed een (preventief) arbothema centraal. Dit kwartaal is dat arbeidsrisico’s verminderen en de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E). Nu in tijden van corona onverminderd actueel. Om werkgevers te helpen naar een gezond en veilig bedrijf heeft ArboNed een aantal hulpmiddelen ontwikkeld.

Korte checklist Werken in een nieuwe werkelijkheid
Hoe pak je dat aan, een veilig bedrijf in tijden van corona? De checklist van onze preferred supplier ArboNed biedt je een praktisch eerste handvat. Heeft je organisatie een plan? Zijn de maatregelen afgestemd met jouw werknemers? Is duidelijk wat jouw werknemers en de leidinggevenden nodig hebben in deze tijd? Zijn de werkplekken 'coronaproof'? Vink af wat je binnen je bedrijf al hebt geregeld en ga aan de slag met de overige punten.
Download de checklist
 
Webinar: Aan de slag met de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) in tijden van corona
Op 25 juni aanstaande organiseert ArboNed om 12 uur een webinar over de RI&E in tijden van corona. Dit webinar is gratis en werkgevers kunnen direct vragen stellen aan een expertpanel. Na afloop is het webinar op elk gewenst moment en apparaat terug te kijken, direct vragen stellen kan niet meer. Je kunt je als werkgever hier aanmelden.
 
Praktische gids: een gezond en veilig bedrijf
Ook heeft ArboNed een praktische gids ontwikkeld die meer is toegespitst op een gezond en veilig bedrijf, de nut en noodzaak van de RI&E en het belang van het Plan van aanpak bij de RI&E. Deze gids is hier gratis te downloaden.



Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers