beMatrix genomineerd voor de ‘European Business Awards’

14-8-2019

De beste bedrijven in 34 Europese landen zijn uitgeroepen tot de ‘Ones to watch’ door de organisatie van de ‘European Business Awards’. Elke genomineerde heeft uitzonderlijke prestaties bewezen in één van de 18 EBA-categorieën en weerspiegelen de kernwaarden van het programma: innovatie, succes & ethiek in hun bedrijfsactiviteiten.
 
beMatrix is geselecteerd samen met 65 andere Belgische bedrijven in deze lijst & krijgt zo wederom erkenning voor hun groeiverhaal in een nichemarkt van standbouw & events.
 
beMatrix, gestart in 2004 door huidige CEO’s Stefaan Decroos & Edwin Van der Vennet, kent de laatste jaren een immense groei. In 15 jaar tijd is het globale omzetcijfer gegroeid van 1 tot 35 miljoen euro, is men globaal met meer dan 165 personeelsleden actief & zijn de beMatrix systemen wereldwijd verkrijgbaar in 63 landen via divisies in USA, UK, Nederland, Frankrijk, Scandinavië, Azië en Australië.
 
Eén van de redenen tot opname in de ‘Ones to watch’, naast de sterke, maar stabiele financiële groei, is de inzet van beMatrix op het gebied van R&D & het belang van ‘sustainability’ in de ontwikkeling van productgamma.
 
Bedrijven op de lijst 'Ones to Watch' komen uit alle sectoren; van productie tot detailhandel, landbouw tot technologie en alle maten; van startups tot multinationals. Elk bedrijf op de lijst krijgt nu de kans om deel te nemen aan een van de 18 categorieën van de European Business Awards om zo de ​​nationale winnaar in hun land te worden. Als ze succesvol zijn, nemen ze deel aan de grote finale in december 2019, waarna de twaalf Europese winnaars bekend worden gemaakt. beMatrix won al in 2018 in Warschau de hoofdprijs in de categorie ‘turnover 0-25 million €’
 
De ‘Ones to Watch voor elk land’ zijn te vinden op www.businessawardseurope.com.


 

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender
 • Uitreiking Nationale Meeting Award

  Wanneer: 16 maart 2020
  Wat: Jaarlijkse awards voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland
  Waar: Novotel Amsterdam Schiphol Airport

 • RI&E Training

  Wanneer: 24 maart 2020
  Wat: Praktische training voor tentoonstellingsbedrijven
  Waar: Standcraft, Amersfoort

 • Arboned Healthcheck: een gezond bedrijf

  Wanneer: 12 maart tot 02 april 2020
  Wat: Interactieve kennissessie
  Waar: Klik hier voor alle locaties

 • MPI Event: Connect

  Wanneer: 30 maart 2020
  Wat: met CLC-VECTA infosessie over coronavirus
  Waar: Fokker Terminal,  Den Haag