Beurzen en tentoonstellingen in Beieren toegestaan vanaf 1 september

28-5-2020

Beurzen en tentoonstellingen in de Duitse deelstaat Beieren kunnen vanaf 1 september weer plaatsvinden, zo kondigde de Beierense Minister van Economie Hubert Aiwanger vandaag aan. Dit betekent dat zakelijke evenementen weer georganiseerd kunnen worden bij twee van de belangrijkste internationale locaties van Duitsland: de Messe München en de Nürnbergmesse. Klaus Dittrich, de CEO van Messe München, noemde de beslissing "uitstekend nieuws voor beurzen van Messe München’’.
 
In een eerder bericht schreven we dat er vanaf juni weer exposities en beurzen kunnen plaatsvinden in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, de thuisbasis van Kölnmesse en Messe Düsseldorf. Zowel de organisatoren als de locatiebeheerders hebben een aantal shows aangekondigd die gepland zijn voor de herfst.
 
In Duitsland maakte de nationale regering eerder deze maand bekend expliciet tentoonstellingen en vakbeurzen van massabijeenkomsten te onderscheiden en gaf de verantwoordelijkheid aan de deelstaten om te beslissen wanneer en hoe deze B2B-evenementen weer kunnen plaatsvinden.
 
De Beierse aankondiging vind je hier (alleen in het Duits beschikbaar).
 
Bron: UFI
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers