Breepark opent weer haar deuren voor de eerste evenementen

24-6-2020

Breepark is druk bezig met het organiseren van verschillende evenementen: van 22 tot en met 27 juni ontvangt de evenementenlocatie een gigantische indoor drive-in bioscoop en op 4 en 5 juli komen er diverse theatershows van Ernst, Bobbie en de rest en Juf Roos naar de evenementenhal van Breepark.
 
Indoor drive-in bioscoop
Kinepolis Nederland, NiDo B.V. en Breepark hebben de handen ineengeslagen om de indoor drive-in bioscoop te realiseren. Van maandag 22 juni tot en met zaterdag 27 juni staan er diverse films voor jong en oud op het programma. In de 8.300 m2 grote evenementenhal zijn de auto’s zo opgesteld dat het scherm voor iedereen goed zichtbaar is. Het geluid van de films is via een FM frequentie te beluisteren in je eigen auto, voor een unieke filmbeleving.
 
Theatershows
Tijdens het weekend van 4 en 5 juli kunnen huishoudens van zowel de theatershow “Geklungel in de jungle” van Ernst en Bobbie als de theatershow “Juf Roos gaat op vakantie” genieten. Ook voor deze voorstellingen geldt dat de opstelling van de auto’s zo ingedeeld is dat het zicht, ook voor de allerkleinsten, altijd goed is. De theatershows zijn ook te volgen via grote videoschermen aan de zijkant van het toneel.

 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers