CLC-VECTA lid Standcraft helpt nu kantoren inrichten voor de 1,5 meter samenleving

13-5-2020

Standcraft, een bedrijf dat stands voor beurzen ontwerpt en bouwt, loopt net als veel andere bedrijven binnen de evenementenbranche veel omzet mis. De eerste twee maanden van 2020 waren voor Standcraft een succes, nog voordat het hoogseizoen voor de vak- en publieksbeurzen moest beginnen. Maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Aan de Volkskrant vertelt Hank: ‘Eind februari werden de eerste buitenlandse opdrachten geannuleerd. Ik wist niet wat me overkwam, ik zag zo m’n hele topseizoen verdwijnen.’ En toen was de agenda van Hagoort en zijn veertien werknemers ineens leeg. ‘Maar we zijn als standbouwers wel gewend met oplossingen te komen’, vertelt de ondernemer aan de krant.

Na de vraag om een ggz en een daklozenopvang in te richten volgens de 1,5 meter samenleving, heeft Hank besloten zijn bedrijf tijdelijk om te dopen tot ‘De 1,5 meter expert’. Nu gaat hij bedrijven langs om ze klaar te stomen voor de anderhalvemetersamenleving. Wat de 1,5 meter expert precies doet en hoe, lees je in het artikel van de Volkskrant.

Hank vertelt hier ook over in het radioprogramma 'Out of the Box' op NPO Radio 1, met Astrid Joosten, op 12 mei (het fragment van 13:30 tot 14:00 uur, vanaf minuut 32). Klik hier om het fragment terug te luisteren.

Bron: de Volkskrant
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers