Kijk op: www.wijhelpengraag.nu voor meer informatie en het stellen van je hulpvraag

wijhelpengraag.nu is een initiatief van branchevereniging CLC-VECTA namens organisatoren en toeleveranciers in de evenementenbranche.

Collectieve zorgverzekering in 2018 via CLC-VECTA: Korting 8% en 15%

07-12-2017

Net als voorgaande jaren kunnen jij en je collega's ook in 2018 via CLC-VECTA en partner Aon een gunstige collectieve zorgverzekering afsluiten bij CZ. De collectiviteitskorting bedraagt 8% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekeringen. En ook met minder dan 10 werknemers of als ZZP-er kun je er gebruik van maken.
.
Collectieve-Zorgverzekering-Flyer.pngMeer informatie en de voordelen van de CZ verzekering vind je op www.cz.nl/clcvecta en in onze flyer. Deze kun je ook makkelijk verspreiden onder je collega’s via mail en prikbord.

Aanmelden
Je hoeft als werkgever enkel een registratie in orde te maken, daarna kunnen werknemers zelf hun verzekering online in orde maken. Stuur daarvoor even een mail naar Dineke Philipse.

Als je nu al een collectieve regeling hebt bij CZ en je wilt die tegen de condities van CLC-VECTA voortzetten, kun je contact opnemen met Jos Walraven (per mail of via +31 (0)30 - 694 29 16). Het verzoek moet wel (ruim) vóór 1 januari 2018 binnen zijn!

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers