Creatieve Partners gezocht voor CLCLive

08-3-2011

Het doel van het CLCLive Event is simpel; jaarlijks één moment creëren waarop de hele Live Communication branche bij elkaar komt om kennis te delen en branchegenoten te ontmoeten. Ben jij die creatieve partner die kan werken aan de content van het CLCLive Event en die toegevoegde waarde biedt op creatie, content en expertise bij de live experience die we onze gasten willen bieden? Dan komt de werkgroep graag met jou in contact.

Het CLCLive Event is een jaarlijks terugkerend evenement, geïnitieerd door CLC-VECTA, waarbij actuele onderwerpen binnen de Live Communication branche centraal staan. De missie van de werkgroep verantwoordelijk voor CLCLive Event is het bieden van een onderscheidend en uniek netwerkplatform voor de Live Communication branche in Nederland. Het evenement moet, nog meer dan nu het geval, een begrip worden binnen- en buiten de branche.

Dit jaar zal het CLCLive Event plaatsvinden in september. Tot die tijd is er veel werk aan de winkel om dit fantastische evenement tot een groot succes te maken. De werkgroep zoekt daarom creatieve partners die een rol willen spelen bij de totstandkoming van CLCLive Event 2011.

Wil je meer informatie over de werkgroep, CLCLive Event of ben jij die creatieve partner? Neem dan contact op met Dineke Philipse, medewerker communicatie bij CLC-VECTA. We zien jouw reactie graag voor 25 maart a.s. tegemoet.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm