Cygnea partner Rotterdam Marketing

09-8-2012

Cygnea, een ervaren en inspirerend bureau voor congresorganisatie en specialist in interactieve Response Systems en congrestechniek, heeft zich per 1 augustus 2012 als partner verbonden aan Rotterdam Marketing. Commercieel directeur René de Kok van Cygnea: “Rotterdam Marketing heeft als doel het versterken van de vrijetijdseconomie van de stad Rotterdam, mede door het stimuleren van het toeristische en congresbezoek. Cygnea levert daar als congresorganisator en toeleverancier graag haar bijdrage aan.”

Algemeen directeur Peter Boogaard van Cygnea: “Wij zijn al ruim 15 jaar specialist in het organiseren van bijeenkomsten voor onder andere farmaceutische industrie, wetenschappelijke verenigingen en technologie-instellingen. Deze bijeenkomsten vragen om specialistische kennis van deelnemersregistratie, accreditaties, abstract handling, sponsoring, de nieuwste technieken en internationale contacten. Met onze kennis, ervaring en uitgebreide netwerk verwachten wij een kwalitatieve bijdrage te kunnen leveren aan het realiseren van de doelstellingen van Rotterdam Marketing.”

Rotterdam marketing
Rotterdam is een jonge, dynamische internationale wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Met haar imposante skyline, architectonische parels, talrijke duurzame initiatieven en goede bereikbaarheid is deze moderne havenstad van formaat een uitstekende bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Rotterdam Marketing, een onafhankelijk adviesbureau, zet zich met kosteloos advies in om congressen en events naar Rotterdam te halen en ze de gewenste kwaliteit te geven. Service en gastvrijheid staan voorop. Marie-Thérèse Marcusse, Manager Accountmanagement van Rotterdam Marketing, is blij Cygnea te mogen verwelkomen: “Hoe meer partners het merk Rotterdam bij hun relaties uitdragen, des te beter. Wij hebben alle vertrouwen in een prettige samenwerking met Cygnea.”

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers