Deelname Survey Re-inventing Business

21-8-2012

In opdracht van Stichting Management Studies, gelieerd aan VNO-NCW, voert de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit Rotterdam een onderzoek uit. Dit onderzoek staat onder leiding van prof.dr. Henk W. Volberda en prof.dr. Frans A.J. van den Bosch en gaat over strategische vernieuwing onder Nederlandse bedrijven. Aan de hand van dit onderzoek worden inzichten verkregen in factoren om succesvol te vernieuwen en om de concurrentiekracht van Nederlandse bedrijven te vergroten.

Eerder verleenden VNO-NCW en AWVN medewerking aan het onderzoek door de survey uit te zetten onder haar leden. Om het beeld compleet te maken wil Stichting Management Studies deze survey ook onder leden van MKB-Nederland verspreiden.

Stichting Management Studies acht de inzichten van groot belang voor de Nederlandse bedrijven en voor het behartigen van hun belangen. Deelnemers aan dit onderzoek ontvangen tevens een handzame managementrapportage waarin de scores worden vergeleken met het gemiddelde van de sector.

Dit onderzoek biedt voor jou de mogelijkheid om nieuwe inzichten te krijgen over strategische vernieuwing. Je kunt deelnemen door de link naar het onderzoek aan te klikken: www.rsm.nl/sv. Deelname duurt ongeveer 10 minuten.

Stichting Management Studies (SMS) is het eerste aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen. Meer informatie is te verkrijgen bij drs. J. Prij MA via e-mailadres prij@vno-ncw.nl of telefoonnummer +31 (0)70 - 349 02 03.

Het onderzoek zal resulteren in een SMS-boekuitgave en een congres.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers