Digital Event van Eventplatform Nederland

04-6-2020

In tijden van crisis is het belangrijk om de handen ineen te slaan. Dat is precies wat het Eventplatform, als overkoepelend overlegplatform voor branche- en vakorganisaties in de evenementenbranche, de afgelopen maanden heeft gedaan. Ons belangrijkste doel is het belang, de betekenis en de zichtbaarheid van de evenementenbranche te duiden en de belangen te behartigen.  

Om ondernemers, directieleden en medewerkers nog beter te informeren over onze inspanningen, behaalde resultaten en voortgang, organiseren wij de komende tijd een serie digital events. Het eerste digital event, vanuit de Rotterdamse Van Nelle Fabriek, is online te volgen op maandag 8 juni van 10.30 tot 12.00 uur. Het belooft een interactief digital event te worden met veel ruimte tot het stellen van vragen.
 

Praktische informatie

Wanneer:  Maandag 8 juni van 10.30 tot 12.15 uur
Voor wie: Directies, management en medewerkers in zakelijke evenementenbranche
Aan het woord: Ondernemers uit de branche, voorzitters van branche- en vakorganisaties en Frans van Drimmelen van Dröge & Van Drimmelen.
Presentatie: Rens de Jong
            

Onderwerpen

 

Deelname

Dit eerste digital event van Eventplatform Nederland over de toekomst van de branche wil je natuurlijk niet missen! Aanmelden kan via deze link (dit is dezelfde link waar je je het webinar maandag kunt volgen).
 

Meer informatie?

Per e-mail info@eventplatform.nl of telefonisch Maarten Schram op 06-23 75 88 96 of Henk Kroneberg op 06-55 87 77 54 of op www.eventplatform.nl.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers