DVAN HR Zoomdates specials

19-5-2020

 
De NOW regeling loopt 31 mei a.s. af. Veel ondernemers buigen zich nu over de vraag hoe de organisatie “toekomstproof” kan worden gemaakt. HR speelt daarbij een grote rol door vragen als: Is de NOW regeling voldoende geweest? Moet er aanspraak worden gemaakt op de nieuwe NOW regeling zoals die vanaf 1 juni a.s. gaat gelden? Wat zijn de voorwaarden van de nieuwe NOW regeling? Kunnen we een reorganisatie doorvoeren? Welke stappen moeten in het kader van een reorganisatie doorlopen worden? Hoe zit dat met tijdelijke arbeidskrachten en/of zieke werknemers? Wat is de rol van de ondernemingsraad en/of de vakbonden?

Die vragen en nog veel meer behandelt juridisch partner DVAN in twee DVAN HR Zoomdates Specials op woensdag 20 mei a.s. en woensdag 27 mei a.s. van 14.00 tot 15.00 uur.

Woensdag 20 mei 2020: Reorganisaties: welke stappen zijn nodig en welke voorbereidingen kunnen nu al getroffen worden?

Woensdag 27 mei 2020: NOW II regeling: wat zijn de voorwaarden van de nieuwe NOW II regeling die vanaf 1 juni a.s. van toepassing is?

Mocht de inhoud van de NOW II regeling op woensdag 20 mei a.s. al bekend zijn, dan zal dit onderwerp die dag behandeld worden en volgt het onderwerp reorganisatie de week daarna.

Wil je aan één of beide DVAN HR Zoomdates Specials deelnemen? Meld je dan hier aan en ontvang de inloggegevens.

Heb je al een vraag met betrekking tot deze onderwerpen? Laat het DVAN dan vooraf weten per e-mail (ines.vendrig@dvan.nl), dan behandelen zij deze tijdens de sessie.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers