DVAN versterkt Litigation praktijk

25-9-2017

Per 1 oktober a.s. treedt Jan Jaap Schelling met zijn Litigation-team toe tot DVAN Advocatuur & Notariaat. Zijn gespecialiseerde (internationale) Litigation praktijk sluit goed aan bij de groeiambities van DVAN. Jan Jaap is gespecialiseerd in het oplossen van conflicten, het voeren van procedures in en rondom ondernemingen (corporate Litigation) en in (internationale) arbitrages. Hij staat een breed spectrum van (internationale) klanten bij en is een 'trusted boardroom advisor'.

Quote Risto Larsson (managing partner DVAN): "Wij zijn buitengewoon verheugd met de komst van Jan Jaap en zijn team. Naast inhoudelijke expertise brengt hij een schat aan ervaring en een groot netwerk mee. Deze stap past goed bij onze groeiambitie. Ik ben ervan overtuigd dat we met de komst van Jan Jaap en zijn teamleden nog beter op de behoefte van onze klanten kunnen inspelen."

Quote Jan Jaap Schelling: "Met de overstap naar DVAN, met relatief veel jonge advocaten, zijn mijn twee vaste medewerkers in hun element en heb ik de continuïteit van mijn praktijk gewaarborgd. Bovendien heeft DVAN meerdere disciplines in huis en kan ik mijn cliënten, waar nodig, intern doorverwijzen. Deze stap is dan ook goed voor mijn cliënten, voor mij en voor mijn team en wij hebben er zin in om er met elkaar iets moois van maken."

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers