Eerste RAI-evenement in China sinds corona-uitbraak

08-9-2020

Aquatech China 2020, de grootste internationale beurs voor proces-, drink- en afvalwater in Azië, had op 31 augustus tot 2 september 2020 haar deuren geopend in het National Exhibition and Convention Center in Shanghai. Aquatech 2020 is het eerste RAI-evenement sinds de corona uitbraak. Aquatech China 2020 zou in eerste instantie plaatsvinden op 3 - 5 juni 2020, maar werd door het coronavirus enkele maanden uitgesteld. In China is de evenementenindustrie sinds kort weer opgestart.

In het artikel van RAI Amsterdam vertelt Maurits van der Sluis, COO van de locatie: “We zijn onze Chinese en internationale partners dankbaar voor hun flexibiliteit. Ik ben heel blij te kunnen melden dat er bijna 1800 nationale en internationale bedrijven aanwezig zullen zijn met 125.000 vierkante meter beursvloer. Zij staan klaar om zaken te doen met de meer dan 80.000 bezoekers en delen de laatste ontwikkelingen voor het aanpakken van de waterproblematiek in China. ”

Van der Sluis voegt toe: “Er wordt veel aandacht besteed aan het organiseren van de beurs volgens overheidsvoorschriften, om een veilige, verantwoordelijke en gastvrije Aquatech China te garanderen. Het gaat om aandachtspunten zoals hygiënerichtlijnen, gezichtsmaskers en temperatuurcontrole. Tijdens de registratie dienen bezoekers zich te registreren en is er gezichtsherkenning bij de ingang. Bezoekersstromen zijn te allen tijde gereguleerd. Deze wijzigingen zijn ingevoerd voor de veiligheid en gezondheid van alle aanwezigen.’’

Bron: RAI Amsterdam
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers