Even voorstellen: Gioia Gerritse, de nieuwste collega bij Vleugel

17-7-2018

Ter uitbreiding van haar team heeft Vleugel | Standbouw & Interieurbouw sinds juli een nieuwe collega. Gioia is gestart als Creative Project Manager en zal verantwoordelijk zijn voor verschillende projecten binnen stand- en interieurbouw. Lees hier meer over Gioia en haar rol bij Vleugel | Standbouw & Interieurbouw.

“Hi! Ik ben Gioia, een kersverse projectmanager bij Vleugel, 29 jaar oud en woonachtig in het gezellige Utrecht. Afgelopen 6 jaar heb ik bij verschillende bedrijven veel ervaring opgedaan in Marketing en Communicatie, maar heb ik ook opleidingen en cursussen gevolgd in het interieurontwerp. Nu ik bij Vleugel werk kan ik mijn creativiteit en interesse in beide vakken samenvoegen en voor onze klanten hele gave projecten uitvoeren!

Tijdens mijn eerste weken bij Vleugel heb ik meteen een aantal leuke, uiteenlopende projecten toegewezen gekregen: van een modulaire stand tot een kantoorverbouwing. Daarnaast zal ik mijn marketingervaring ook gaan inzetten voor de verdere positionering van Vleugel.

Als Creative Project Manager bij Vleugel wil ik organisaties helpen met het creëren van gave, belevingsvolle stands, interieurs, showrooms en (pop-up) stores die de juiste uitstraling hebben welke past bij de wensen en doelstellingen van de klant. Ik ben heel benieuwd naar alle mooie projecten die ik de komende tijd mag uitvoeren en heb er heel veel zin in!” - Gioia

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers