Evenementenhal Gorinchem breidt uit met nieuwe beurshal 'Next Level'

05-8-2019

Evenementenhal Gorinchem breidt uit met een tweede moderne beurshal. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website. De werkzaamheden zijn enkele maanden geleden gestart. De oplevering zal eind augustus 2019 zijn. De tweede beurshal komt op de bovenverdieping die door twee centrale roltrappen één-op-één verbonden raakt met de huidige hal op de begane grond.

All-in formule
De bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem bestond voorheen uit een klein gedeelte aan beursvloer en tal van andere ruimten. In de afgelopen periode is de volledige bovenverdieping gedemonteerd. Er is nu één open ruimte ontstaan van 6.400 vierkante meter, waarvan 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimte. Ook wordt Next Level inzetbaar voor externe organisaties om galavoorstellingen, kleinschalige beurzen, bedrijfsfeesten en congressen te houden. Daarbij kunnen zij gebruik maken van de all-in formule (inclusief standbouw, meubilair, catering) van eigenaar Easyfairs.
 

“Next Level wordt een hypermoderne beurshal die multifunctioneel inzetbaar is. Zo zijn er meerdere beurzen die uit hun jasje zijn gegroeid. Zij kunnen nu verder groeien door uit te breiden naar de bovenverdieping. Ook biedt het mogelijkheden om meerdere beurzen en evenementen gelijktijdig te laten plaatsvinden. Als een beurs of evenement voldoende ruimte heeft aan alleen de begane grond, kan de bovenverdieping ingezet worden voor een ander evenement. Next Level wordt voorzien van een meterslange glazen wand op het balkon die open en dicht kan voor een ideale connectie tussen Next Level en begane grond. De wand heeft verder een geïntegreerde verduisteringsmogelijkheid, zodat de glazen wand ook visueel afgesloten kan worden van de begane grond”, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland.

Lees verder op de website van Expovisie.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers