Evenementenschip Blue Rhapsody bijna gereed

06-12-2018

Nog even geduld en dan is de mooiste varende locatie van Nederland echt een feit, zie de teaser. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het iconische schip, Blue Rhapsody. Inmiddels is deze next level locatie op de werf van Teamco in Heusden aangekomen.
 
Op de werf in Heusden zal de komende maanden keihard gewerkt worden om ervoor te zorgen dat het schip in juni 2019 als varende evenementenlocatie in de vaart wordt genomen. Het casco is eerder dit jaar gebouwd op de werf van Vahali Shipyards in Servië en vanuit daar naar Nederland gesleept. Vanwege de extreem lage waterstand was de werf van Vahali in Gendt niet bereikbaar en is het staalwerk in Arnhem voltooid. Vorige week kon Blue Rhapsody op de helling worden geïnspecteerd en zijn de schroeven geplaatst. Hierna kon het schip zijn weg vervolgen naar de werf van Teamco.
 
'Na de lange reis vanuit Servië is het evenementenschip eindelijk op zijn laatste bestemming in het bouwproces aangekomen. Teamco gaat het schip nu afbouwen, zodat we in juni ook daadwerkelijk de eerste, reeds verkochte evenementen op het schip kunnen verzorgen', aldus Eric van der Zwaluw, managing director van Constant in Beweging. 'Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid om het schip in aanbouw op de werf te bezoeken.'

Via Contant in Beweging kan je een afspraak maken om het evenementenschip te bewonderen.

Blue Rhapsody bijna gereed om gasten te ontvangen: boek nu een bezichtiging
 

Partners & preferred suppliers