Event 12 zet sterk in op inhoud en kennis delen

16-3-2012

Op woensdag 4 en donderdag 5 april vormt de Jaarbeurs in Utrecht weer twee dagen lang het middelpunt van de event en meeting industrie. Twee dagen lang is het vakevent event 12 de ontmoetingsplaats voor vraag en aanbod op het gebied van events, meetings en alles wat daarmee te maken heeft.

Inkopers en organisatoren kunnen inspiratie opdoen, zich laten informeren over mogelijkheden of concreet zaken doen bij de vele aanbieders die zich presenteren. Daarnaast zet event dit jaar ook in op een breed en kwalitatief hoogwaardig seminarprogramma, waarmee de beurs meegaat in de trend om een steeds completere beleving te bieden aan de bezoekers, die verder gaat dan alleen het bezoeken van de stands.
Op het programma staan onder andere sessies over de volgende onderwerpen:

Woensdag 4 april

  • 10.00 uur Beïnvloeders van evenemententevredenheid - met Jitske Roos van MeteoVista en Mari van Dorst van het Kenniscentrum Evenementeneiligheid (georganiseerd door branchevereniging CLC-VECTA en is gratis toegankelijk voor zowel leden als niet leden. Vooraf registreren is noodzakelijk (het aantal plaatsen is gemaximeerd)
  • 13.00 uur Waarderingsmanagement - Prof. Dr. Ir. Mathieu Weggeman en Hans Poortvliet
  • 14.30 uur De toegevoegde waarde voor de eventbranche van het inzichtmodel in bezoekers van events - Dr. Harry van Vliet (lector Crossmedia Business, Hogeschool Utrecht)
  • 16.00 uur Het verband tussen het informatiestromen en netwerken en de dagelijkse praktijk in de eventbranche - Rob Creemers, TechnoTrends

Donderdag 5 april

  • 10.30 uur Groei in crisis? Neem de regie in eigen hand! - Mathijs Bouman, RTLZ (deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het EVentPlatform en is alleen toegankelijk voor leden van de aangesloten verenigingen)
  • 13.00 uur De momenten waar je het verschil kan maken (Hostmanship) - Rob Meershoek, Trigion


Meer informatie over de sessies en de links naar de aanmeldpagina zijn te vinden op de website van event 12.
Naast het seminarprogramma zijn er op de beurs in de speakerscorner ook diverse presentaties te volgen.

GRATIS REGISTREREN
Klik hier om je te registreren voor een gratis toegangsbewijs.

Event 12 vindt plaats op woensdag 4 en donderdag 5 april 2012 en is beide dagen geopend van 11.00 - 19.00 uur.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers