EventSummit eerste live beurs

04-3-2021

Eventsummit is het grootste ééndaagse platform voor de evenementenbranche en wil zodra het weer kan de allereerste live beurs van Nederland zijn. Samen met de Jaarbeurs is een draaiboek ontwikkeld, waarmee het mogelijk is om binnen drie tot vier weken de beurs te organiseren, rekening houden met alle voorzorgsmaatregelen die op dat moment gelden.

Joris Bots van EventSummit: “Het zijn onzekere tijden, zeker voor de evenementensector, en natuurlijk weten we nog niet wanneer we weer live evenementen mogen organiseren. Gelukkig zijn de resultaten van de eerste Fieldlab testevents hoopgevend. En ook de ontwikkeling van sneltests gaat snel. Daarom hebben we als platform voor en door de branche de lat hoog gelegd: wij willen de eerste zijn die weer een live beurs organiseert.”

Peter van der Veer, commercieel directeur van Jaarbeurs: “Wij houden van ambitie en helpen EventSummit graag om dit mogelijk te maken. Eind vorig jaar kregen wij als eerste beurs- en evenementlocatie in Nederland het Kiwa-keurmerk voor onze COVID-19 preventiemaatregelen. Zo gauw het kan, kunnen we daarom snel opstarten. Een beurs voor de sector zelf is een logische start.”

De organisatie is voor 99% zeker dat er in de loop van het tweede kwartaal van 2021 een live editie van EventSummit kan worden georganiseerd, aangevuld met een online 3D experience en geheel volgens de dan geldende coronaprotocollen. Arjen Lemstra van EventSummit “De plattegrond is al klaar, 60% van het aantal beschikbare stands is al verkocht en de ticketing zal snel starten. Zodra de overheid toestemming geeft, gaan wij een dinsdag of donderdag prikken. De tijd tussen beslissen en uitvoering ligt rond de drie tot vier weken. Dit vergt flexibiliteit van zowel exposanten, toeleveranciers en bezoekers.

Voor meer informatie zie www.eventsummit.nl
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers