Finalisten NMA 2020 bekend

10-2-2020

Op maandag 10 februari zijn de vijftig finalisten van de Nationale Meeting Award bekendgemaakt. In de komende periode zal de vakjury elke locatie gaan bezoeken en bepalen welke vijf locaties op 16 maart bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport een Nationale Meeting Award krijgen uitgereikt.

De vijftig locaties die nog in de race zijn hebben de afgelopen maanden de eerste twee rondes succesvol doorlopen. De eerste ronde bestond uit het behalen van de hoogste scores op het gebied van gastervaring en ervaring van boekers en een positieve voordracht van meetingexperts uit de branche. In de tweede ronde kregen de locaties een mystery call van Mystery Review en werd hun website beoordeeld.
 
Tijdens de feestelijke uitreiking op 16 maart zullen de nummers 1, 2 en 3 bekend worden gemaakt. Voorafgaand aan de awardshow kan je deelnemen aan een inhoudelijk en interactief kennisprogramma, bestaande uit een keynote van André Nijhof, Professor Sustainable Business and Stewardship aan Nyenrode Business Universiteit, en 4 Powertalks over (quick wins in) verduurzaming. Er zijn 2 rondes, dus je kan aan twee van de 4 Powertalks deelnemen.

Meer informatie en aanmelden voor het event kan via deze link.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender